Búbos kemence építés, mely kertje ékszere lesz.

Fűtőberendezések

Az utóbbi években egyre nagyobb igény mutatkozik a modern stílusú cserépkályhák és kandallók iránt, de természetesen a régi cserépkályhát felújítását is vállalom.

Mindamellett, hogy a tüzelőberendezés egy iparművészeti műremek és egy szép bútordarab a lakásban, hosszú időn keresztül ontja a meleget az Ön otthonában. Cserépkályháinkat elég reggel és este megrakni fával és 14 órán keresztül képesek a hőt sugározni. Legkevesebb 3 havi gázszámlát takaríthat meg a mi cserépkályháinkkal! Számoljon utána, higgye el megéri.

Cserépkályháinkkal nem csak fűteni lehet, kombinálhatjuk sütővel, főzőlappal, kemencével, vagy akár fűtött ülő- és fekvő padkát építhetünk, mely a reumás végtagjaira gyógyírt jelent.

Weblapomon nagyrészt a Harmath Mihály keramikus formatervező által készített, illetve forgalmazott cserépkályhák találhatók. De együtt dolgozom még több csempegyártóval, Palazzetti forgalmazóval és Edil Kamin kandallóbetét forgalmazóval is. Szívesen segítek egyéni elképzelések megvalósításában, tervezésében és kivitelezésében, figyelembe véve az anyagi kereteket is. Több gyártótól rendelkezek csempemintákkal melyeket a helyszínen bemutatok és nálam megrendelheti csempéjét, kandallóját és a kiegészítőket is, mindent beszerzek. Igyekszek minden tekintetben rugalmas lenni.

Vannak bontott cserépkályháim is, kérem a készletről telefonon tájékozódjon.

A fűtőberendezés szerencsére időtálló művészeti alkotás, mely egyedi és megismételhetetlen, egy gyönyörű bútordarab, a kályha építésnél felhasznált kályhacsempék pedig pótolhatatlan szépséget és eleganciát adnak lakásának, ami a lakás ékszerévé válik. A cserépkályhát több száz éve változatlan technológiával építik, kizárólag természetes anyagok felhasználásával, és talán ez lehet a titka az általa nyújtott teljesítménynek. Éppen ezért, érdemes jól választani. Magas szinten kivitelezett munkáinkat az Ön elképzelésének megfelelően alakítjuk ki.

Éljen környezettudatosan: Mint tudja a fa megújuló energiaforrás. Az olaj és gázkészletek előbb-utóbb kimerülnek, de fa akkor is lesz. A fa, mint tüzelőanyag károsanyag-kibocsátása a fosszilis tüzelőanyagokkal ellentétben gyakorlatilag elhanyagolható. A tüzelés során keletkező szén-dioxid mennyisége pedig pontosan ugyanannyi, mint amennyit a fa növekedése során, hosszú évek alatt lombozata segítségével beépített. Így az nem terheli plusz károsanyag-kibocsátással a környezetet.

 
 
Búbos kemence építés, mely kertje ékszere lesz.
Készítette: Hunet Kft.